O nama | Optika Amici
295
page-template-default,page,page-id-295,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

O nama

Optika AMICI je optička kuća, osnovana 2016 godine. Prva radnja otvorena je u junu u Loznici, Kneza Miloša 10.,a druga u decembru 2017 godine u Šapcu, Zanatlijska 17.
Plan Optike Amici je da napravi mrežu optičarskih radnji i terenski mobilnih službi po celoj Srbiji, kako bi što bliže bila na usluzi svojim korisnicima.
Mi želimo da postanemo Vaš porodični prijatelj, koji Vam je uvek na usluzi i kome možete maksimalno da verujete kada je zdravlje Vaših očiju u pitanju. Garancija za to je tim iskusnih i visokostručnih oftalmologa.
Utvrđivanje dioptrije se radi na najsavremenijim uređajima, koji garantuju izuzetnu preciznost u određivanju dioptrije.
Sa velikim I kvakitetnim izborom dioptrijskih i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova i kontaktnih sočiva, optika AMICI predstavlja nezaobilazno mesto za Vašu porodicu.

Da bi pružili još bolju i povoljniju uslugu, Optika AMICI vrši besplatne konsultacije i preglede, a pruža i mogućnost plaćanja na više mesečnih rata putem čekova građana ili administrativnom zabranom.
Svi korisnici RZZO-a koji naočare nabavljaju preko recepta mogu to učiniti I kod nas.
Vaš porodični prijatelj, Optika AMICI!